Θα μπορούσε το Yeezy 700 V3 να μειώσει την ώθηση για το Adiprene;

Όταν πήραμε την πρώτη μας ματιά στο Yeezy 700 V3 τον Σεπτέμβριο, καταλάβαμε άμεσα ότι θα ήταν ένας αστυνομικός. Το πνευματικό τέκνο του αντιπροέδρου της Adidas, καθώς και ο καινοτόμος διευθυντής Mark Miner, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στη Nike μέχρι το 2014, επαναπροσδιορίζει εντελώς την χοντρά σιλουέτα, που δεν φαίνεται να περιμένουν οι προκάτοχοί του για την χονδρική μεσαία σόλα που υπάρχει κάτω κάτω. Κρατώντας αυτό, η φήμη έχει ότι ο Kanye West μπορεί να πέσει ώθηση για μια ακόμη καινοτομία για αυτή την απελευθέρωση, καθώς και εδώ είναι αυτό που καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής!

Διαθέτοντας μια εμφάνιση κλουβιών, αυτό είναι βαμμένο σε μια καθαρή λευκή παλέτα, ωστόσο, όταν τα φώτα είναι απενεργοποιημένα, πραγματικά λάμπει στο σκοτάδι όπως παρουσιάζεται εδώ. Τοποθετήστε μαζί καθώς και ο αφρός περιλαμβάνουν το πάνω μέρος, ενώ ένα σύστημα μαύρης κορμού, καθώς και η γλώσσα παρέχουν μια αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια οπουδήποτε πηγαίνετε. Καθώς κινείστε προς τα κάτω, εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο μυστηριώδη.

ψευδής

Σύμφωνα με το πάνινο πάνινο @KickWhoshow, το 700 V3 θα αντικαταστήσει την ώθηση με ένα νέο υλικό. Κοιτάζοντας το κάτω μέρος του παπουτσιού, θα δείτε ότι μια ισχυρή μπλε απόχρωση κοιτάζει με την εξωτερική σόλα, αντί να ενισχύσει που κάνει γύρους σε ψεύτικα ζευγάρια. Ενώ αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως, είναι χωρίς κίνδυνο να υποθέσουμε ότι θα είναι αδιπρένιο, σκεφτόμαστε ακριβώς πόσο εμφανές είναι να αποδεικνύει φέτος. Για να προσθέσετε σε αυτό, χρησιμοποιείτε ήδη το Adiprene στο Yeezy 500, οπότε αυτό δεν θα ήταν τόσο καλά έξω από το συνηθισμένο.

Είτε πρόκειται για μια τεχνολογική τεχνολογία που θα είναι ακόμα ανακοινωμένη, ωστόσο ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι το Yeezy 700 V3 θα πέσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό, καθώς και να φροντίσετε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα πιο δημοφιλή νέα sneaker καθώς και κυκλοφορίες!

ψευδής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *