Πάρτε gnarly με το Gnarhunters x Nike SB Dunk Low “Black”

Μετά από να συνεργαστείτε τη μέθοδο το 2019, το skate καθώς και το surf brand gnarhunters καθώς και η Nike SB ενώνουν τις δυνάμεις όταν για άλλη μια φορά για να εργαστούν σε ένα εμπορικό σήμα- νέο έργο. Το Gnarhunters X Nike SB Dunk Low “Black” έχει προεπισκόπηση μέσω μιας σειράς διαρροής εικόνων, καθώς αγαπάμε την εμφάνιση αυτού του λεπτού τεμαχισμένου ζευγαριού. Ενώ σε μια πρώτη ματιά, αυτά μπορεί να μοιάζουν απλά με ένα εύκολο μαύρο ζευγάρι dunks, υπάρχουν πολλές κρυμμένες λεπτομέρειες για να γελάσει το σχέδιο.

Κατασκευασμένο από διάφορα υλικά περιλαμβάνει καμβά καθώς και υλικό. Η πλειοψηφία των κλωτσιών καλύπτεται με μαύρο, ωστόσο, αντίθετες λευκές λεπτομέρειες προσθέτουν ένα ακόμη στρώμα στο βλέμμα. Τα λογότυπα Nike Swoosh τοποθετούνται τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές, καθώς και σε αυτές τις ομοίως φαίνονται αφαιρούμενες εξαιτίας των μπαλών Velcro. Είναι αβέβαιο αν τα πάνινα παπούτσια θα περιλαμβάνουν οποιοδήποτε είδος επιπλέον swooshes.

Εικόνα μέσω του Shawnleekixgnarhunters x Nike SB Dunk Low “Black”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Shawnleekixgnarhunters x Nike SB Dunk Low “Black”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τα κορδόνια σχοινιού κρατούν αυτά σταθερά στα πόδια, ενώ οι διπλές επώνυμες γλώσσες λειτουργούν τόσο Nike όσο και λογότυπα Gnarhunters. Οι καρτέλες των τακουνιών είναι διακοσμημένες με το branding “Gnar” για μια πινακίδα. Μια μαύρη μεσαία σόλα καθώς και λευκή εξωτερική σόλα σφραγίζει τη συμφωνία, με ένα πλήρες σύστημα μαξιλαριού που κρύβεται μέσα για να εγγυηθεί μέγιστη άνεση.

Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά τα επερχόμενα dunks τότε θα πρέπει να παρακολουθείτε καθώς και να μείνετε συντονισμένοι εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα είμαστε ο πρώτος που θα σας αφήσουμε να καταλάβετε το συντομότερο προκύπτουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Προς το παρόν, επιθεωρήστε το υπόλοιπο της ιστοσελίδας μας για τα πιο πρόσφατα νέα sneaker, καθώς και ενημερώσεις όπως η πρώτη σας ματιά στο Nike SB Dunk Low “Bart Simpson”!

Εικόνα μέσω του Shawnleekixgnarhunters x Nike SB Dunk Low “Black”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *