Η Nike αποκαλύπτει επίσημα το Air Max 720

, αφού παρουσιάσαμε διαρροή εικόνων της «ασημένιας σφαίρας», καθώς και με εικόνες των ποδιών του «Obsidian», η Nike έχει αποκαλύψει επίσημα το Air Max 720, καθώς και εμείς » Πέρα από την προϋπόθεση.

Ενεργώντας ως διάδοχος του άγριου προεξέχοντος Air Max 270, το Air Max 720 κάνει τη χρήση του πιο κομψού στυλ του συστήματος αέρα ακόμα, το οποίο διαμορφώνεται από πάνω από το 70% των ανακυκλωμένων παραγόμενων σπατάλη – ένα μεγάλο βήμα τόσο για την αγορά των πάνινων παπουτσιών όσο και για το περιβάλλον. Ο πρόσφατα μεταγλωττιστής αερόσακος δημιουργείται για να προσφέρει στους χρήστες ένα ευκίνητο και φουσκωτό συναίσθημα, καθώς και μια μηχανική προσαρμογή μαζί με την ανώτερη προμήθεια της μέγιστης αναπνοής.

Τοποθετημένο να απελευθερώσει σε μια σειρά από ισχυρά χρωματιστά, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκαλύψουν τον χαρακτήρα τους χωρίς να διακυβεύονται στο στυλ, το Nike Air Max 720 πρόκειται να εμφανιστεί την άνοιξη του 2019 στο Seeld Nike Sportswear Merchants καθώς και το Nike.com. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το έξυπνο πάνινο παπούτσι κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Στις συναφείς ειδήσεις, εδώ είναι μια πλήρης λίστα των εορτασμών για το μυστικό X Nike React Aspect 87 ‘Beige Chalk’ καθώς και το ‘Green Mist’!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *