Η συνεργασία Shinpei Ueno X Converse φτάνει με τα τατουάζ υπογραφής του καλλιτέχνη

Converse είναι μια μάρκα υποδημάτων που παρέμεινε παρόν για πολλές γενιές τώρα. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, αυτά τα κλασικά παπούτσια είναι αναγνωρίσιμα σε σας ανεξάρτητα από το τι. Με αυτό είπε, η ετικέτα έχει πολλά περισσότερα σχέδια για να προσφέρει από το συμβατικό σας Chuck Taylors. Εργάζοντας σε συνεργασία με τους δημοφιλείς ιαπωνικούς σκέιτερ Shinpei Ueno, ο οποίος συμβαίνει να είναι μέρος της ομάδας skateboarding της μάρκας, το Converse Pro SK Hi και το Slip-On SK έφτασαν με ξεχωριστό σχέδιο.

Και τα δύο παπούτσια Skateboarding Converse είναι κατασκευασμένα με ένα λαμπερό βελούδο φινίρισμα από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο. Ακόμη και οι ομολόγοι ανυψώνουν αυτό το θέμα με δερμάτινες πλάκες σε διάφορες βιομηχανίες και κερωμένα κορδόνια.

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τώρα αυτό που θέτει αυτό εκτός από άλλα Converse Shoes στην αγορά είναι το κέντημα του Tattoo Phoenix που νεύει απευθείας σε αυτά στα πόδια του Ueno. Όσον αφορά τη διάταξη χρώματος, το ζευγάρι υψηλής κορυφής βλέπει μια κυρίαρχη μαύρη ρύθμιση, ενώ οι ολισθαίνοντες είναι λανθασμένες.

Τι πιστεύετε για τη συνεργασία Shinpei Ueno X Converse; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για να μείνετε στο να γνωρίζετε όλες τις πιο πρόσφατες σταγόνες Converse. Σε σχετικές ειδήσεις, ένα Stussy X Converse Chuck 70 αναφέρεται στα έργα.

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *