Η πρώτη ματιά στο Ivy Park του Beyoncé X Adidas Nite Jogger “Dark Green”

Beyoncé Ivy Park X Adidas Collection πρέπει να είναι μια από τις πιο υποτιμημένες συνεργασίες στο παιχνίδι. Μετά την τελευταία πτώση τους τον Ιανουάριο, μοιάζει με το δίδυμο Power θα μπορούσε να δουλεύει σε κάποια μεγαλύτερη θερμότητα καθώς εξετάζουμε την πρώτη μας ματιά στο Ivy Park X Adidas Nite Jogger “Dark Green”!

Που αποκαλύφθηκε από αξιόπιστα πάνινα παπούτσια @yankeekicks, γνωρίζαμε ότι κάτι ήταν στα έργα, αλλά σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος πριν να δούμε τι μαγείρεψε. Βασιζόμενη στη θρυλική σιλουέτα της δεκαετίας του ’70 που έχει ενημερωθεί για τη σύγχρονη εποχή, το “σκούρο πράσινο” διαθέτει ένα δέρμα και το επάνω μέρος του δέρματος που έχει δοθεί μια παλέτα δύο τόνων, χωρισμένη ανάμεσα στο “Dark Green” στο πίσω μέρος και το “Frozen Yellow” προς το μέτωπο.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Το τραχύ σύστημα κορδονιών φαίνεται να αποδίδει φόρο τιμής στα πρότυπα παπούτσια. Όχι μόνο παίρνετε αυτή την κλασική εναλλαγή και αλλάξτε την προσέγγιση, τα παχιά καλώδια έρχονται μαζί στη φτέρνα, λειτουργώντας ως καρτέλα έλξης όπου μπορείτε να επισυνάψετε το προσαρμοσμένο “Ivy Park” Hangtag. Μια ραβδωτή γλώσσα διαθέτει με ένα patch velcro για πρόσθετη προσαρμοστικότητα και για να το στρογγυλοποιήσει όλα, ένα πλήρες μήκος Adidas βελτιώνει τη μονάδα κάθεται κάτω κάτω για άνεση και μαξιλάρι που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Αναμένεται να ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους, το Ivy Park του Queen B Adidas Nite Jogger “Dark Green” είναι μια ανάγκη να έχετε για οποιαδήποτε συλλογή, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή εάν θέλετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας ! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το collab, και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε μια κρυμμένη ματιά στο Adidas Ultra βελτιώνουν το 2021!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *