Το Palace παρουσιάζει μια ξεχωριστή ποικιλία ειδών υπογραφής για τις διακοπές 2021

ακολουθώντας τις ειδήσεις του απρόβλεπτη σύνδεσή του με το Harrods, το Palace είναι πίσω και είναι έτοιμος να εκθέσει το υπόλοιπο των προσφορών του 2021. Το Palace Holiday 2021 παρουσιάζει ένα μεγάλο φάσμα σιλουέτας χειμώνα, τα οποία είναι διακοσμημένα με ζωντανά και πολύχρωμα μοτίβα εκτός από τα συλλογικά και κλασικά στυλ λογότυπα.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των προσφορών, βλέπουμε μια ποικιλία κομματιών που περιλαμβάνουν μια σειρά από σακάκια και παλτά, πουκάμισα ράγκμπι, hoodies, μεγάλα μπλουζάκια και πολλά άλλα. Για τα επιλεγμένα κομμάτια, το παλάτι έχει χτυπήσει τον φημισμένο καλλιτέχνη γκράφιτι Zomby για τις δεξιότητές του. Το αποτέλεσμα είναι τα κομμάτια δεμένη, φανέλα και denim που αθλούν το μοναδικό έργο του καλλιτέχνη. Επιπλέον, το Palace και το Zomby έχουν εξυπηρετήσει ένα δερμάτινο σακάκι Avirex με ένα μεγάλο πίσω σχέδιο.

Εικόνα μέσω του παλατιού
Άλλα standouts στην ποικιλία περιλαμβάνουν ένα μπλε σακάκι puffer γεμάτο με μια αντίθετη λευκή κουκούλα γούνας και ένα γκρι tri-ferg backprint και λεπτομέρειες του αγκώνα. Επιπλέον, ένα μπλε σακάκι denim με λευκό sherpa στυλ επένδυσης προσελκύει την προσοχή.

Εικόνα μέσω του παλατιού
Η συλλογή Full Palace Holiday 2021 έχει οριστεί τόσο για ένα κατάστημα όσο και για την έκδοση του Διαδικτύου στις 10 Δεκεμβρίου. Σε άλλες ειδήσεις, το The Legacy Work Shop συνεργάζεται με το Stussy, New Era, είναι πολύ περισσότερο για τη συλλογή Holiday 2021.

Εικόνα μέσω του παλατιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *