Το Asics Goes Luxe με τη συλλογή New Japan Collection

Εισαγωγή: Η ολοκαίνουργια συλλογή της Ιαπωνίας της ASICS.

Πόλη για τη λήψη μερικών από τους πολλούς προηγμένους εκπαιδευτές του κόσμου, η ASICS έχει αποφασίσει να παράσχει μερικές από τις πολύ πιο προεξέχουσες σιλουέτες ενός premium makeover. Έτσι όχι μόνο παρατείνουν το τρέξιμό σας, ωστόσο βεβαιωθείτε ότι έχετε φανεί υπέροχο ενώ το κάνετε.

Το Gel-Kayano 25 σε αυτή τη συλλογή επαναπροσδιορίζεται σε ένα επάνω ναυτικό που κατασκευάζεται από το Premium Kobe Leather. Ο διάβολος είναι πραγματικά στη λεπτομέρεια με αυτό το ζευγάρι. Το στυλ είναι πολύ προσεκτικά ανάγλυφο για να προβάλλουν τις ειδικές του γραμμές. Ακόμη εξίσου πρακτικό όπως πάντα, το σύστημα Flytefoam Mid-Sole καθώς και το σύστημα μαξιλαριών πηκτής λειτουργούν παράλληλα για να σας προσφέρουν την ομαλότερη διαδρομή.

Εικόνα μέσω ASICS
Η δεύτερη σιλουέτα στην περιοχή, το Metarun SPS, είναι μια επανάληψη του εκπαιδευτή γυμναστικής του 2015 του 2015, καθώς και από ιαπωνικό λευκό δέρμα που έχει χρωματιστεί με το χέρι στο Himeji. Ολοκληρώθηκε με λάμψεις κόκκινου καθώς και χρυσού για να διατηρήσει την κομψή αισθητική, είναι σημαντική για κάθε είδους σειρά sneakerhead.

Εικόνα μέσω ASICS
Το τελικό ζευγάρι στη συλλογή, το gel-kinsea είναι κατασκευασμένο από το ίδιο ακριβώς δερμάτινο kobe, ωστόσο σε ένα πλούσιο ναυτικό χρώμα. Με το del cushioning για άνεση, παράγονται καθημερινή φθορά.

Διατίθεται τώρα στον αστυνομικό, να τα τραβήξετε ενώ μπορείτε καθώς και να βγείτε με στυλ.

Εικόνα μέσω ASICS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *