Το Nike SB Dunk Low “Pink Pig” επηρεάζεται από ένα παραδοσιακό Porsche Racecar

Δεν καταλαβαίνουμε με ακρίβεια τι έχει προγραμματίσει το Swoosh, ωστόσο ό, τι και αν είναι, θέλουμε μέρος του. Αφού ρίξουμε μια ματιά στο Ford GT40-εμπνευσμένο “Club 58”, παίρνουμε τώρα μια κρυμμένη ματιά στο επερχόμενο Nike SB Dunk Low “Pink Pig” που επηρεάζεται επίσης από ένα παραδοσιακό Racecar Le Mans, πολύ περισσότερα Συγκεκριμένα, το Porsche Le Mans “Pink Pig” από το 1971.

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz
Παρόλο που μπορεί να φαίνεται μάλλον βασικό από την αρχή, κάθε λεπτομέρεια έχει πιστέψει καλά, αποδίδοντας άμεσο φόρο τιμής στον “κυνηγό τρούφας του Zuffenhausen”. Βαμμένο σε μια παστέλ ροζ παλέτα, ολόκληρο το dunk χαμηλό είναι κατασκευασμένο από σουέτ με χοίρο με έντονη κόκκινη ραφή αντίθεσης που παρατηρείται σε όλο το ίδιο το όχημα.

Ένα Nike swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ, καθώς και ακριβώς όπως το αυτοκίνητο, το κάτω μέρος γίνεται με μαύρο καουτσούκ που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με ένα σύνολο τροχών.

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz
Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό για το Nike SB Dunk Low “Pink Pig”, αν και αναμένεται να χτυπήσει τα ράφια κάποια στιγμή το 2021. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για αυτό το γρήγορο χρώμα, καθώς και ενώ εσείς ” Εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το Ultimate X Nike SB Dunk Low “Black” καθώς και “Mean Green”!

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *