Το Air Jordan 1 Mid παίρνει ένα Makeover της New York Taxi-Inspired

όταν κατευθυνθείτε στη Νέα Υόρκη, ένα από τα πρώτα πράγματα που πιθανότατα παρατηρήσετε είναι η εκβιαστική τιμολόγηση. Τούτου λεχθέντος, το δεύτερο πράγμα που πιθανότατα θα πιάσει το μάτι σας είναι τα λαμπερά κίτρινα ταξί που περιπλανιούνται στους δρόμους της πόλης, μέρα μέσα, μέρα έξω. Τώρα, η Nike έχει πάρει αυτές τις εικονικές εικόνες και την μεταφράστηκε στην επόμενη Air Jordan 1 Mid και τα αποτελέσματα είναι αρκετά εκπληκτικά.

Βαμμένο από τακούνια μέχρι δάχτυλο σε μια τολμηρή κίτρινη απόχρωση, οι μαύρες προθέσεις χαρακτηρίζονται από την κάλτσα, την εξωτερική σόλα από καουτσούκ και το swoosh branding. Κατασκευασμένο από το Premium Tumbled Leather, ένα μπάλωμα Jumpman Canvas κοσμεί τη γλώσσα, ενώ το θρυλικό φτερωτό μοτίβο μπάσκετ έρχεται ανάγλυφο γύρω από την περιοχή του αστραγάλου, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Τοποθετήστε την απελευθέρωση πολύ σύντομα, ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για το Air Jordan 1 Mid ‘Taxi’ και φροντίστε να κατεβάσετε δωρεάν την επίσημη εφαρμογή προμηθευτή του SOLE τώρα! Σε σχετικές ειδήσεις, η Nike SB αποκάλυψε τελικά το Janoski 2 μετά από μια δεκαετία!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *