Το Yeezy 700 MNVN “Black” παίρνει ένα σημαντικό resock αυτό το Σαββατοκύριακο!

Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο Yeezy 700 MNVN “Black” νωρίτερα αυτό το έτος, τότε είστε στην τύχη, καθώς παίρνει ένα αρκετά μεγάλο restock αυτό το Σαββατοκύριακο! Μια αποδυναμική ανάληψη του πολυπόθητου Yeezy 700, δίνει στο χοντρό σιλουέτα ένα μινιμαλιστικό makeover, αλλά προσθέτει τις δικές του πινελιές, με αποτέλεσμα ένα πραγματικά μοναδικό πάνινο παπούτσι που δεν είναι τίποτα άλλο εκεί έξω.

Βυθισμένη σε μια μυστική παλέτα, το “μαύρο” σβήνει το συνηθισμένο δέρμα και την κατασκευή σουέτ υπέρ μιας ματιά σε όλα τα νάιλον που είναι τόσο ευπροσάρμοστη όσο παίρνει. Κομψή και ομαλή στο άγγιγμα, δίνει τις αδιάβροχες ιδιότητες που χάθηκαν στο ζευγάρι OG.

Οι ανεστραμμένοι “700” branding πυροβολούν πέρα ​​από τις πλευρές, ενώ ένα επιπλέον παχύ adidas ενισχύει μεσαία σόλα κάθεται κάτω για μια τρελή ποσότητα άνεσης και μαξιλαριού. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά του συστήματος LINGE Bungee, παρέχοντας μια άπειρη ποσότητα προσαρμογής με κάθε βήμα.

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks
Το Adidas Yeezy 700 MNVN “μαύρο” θα είναι επίσης διαθέσιμο και σε μεγέθη παιδιών και βρεφών, έτσι ώστε ολόκληρη η οικογένεια να μπορεί να κάμψει.

Ενημερώστε μας αν θα δοκιμάσετε την τύχη σας και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη ευκαιρία σας να πάρετε ένα W! Ενώ είστε εδώ, το Yeezy 700 Mnvn “Bone” παίρνει επίσης μια περιορισμένη αποκατάσταση αυτό το καλοκαίρι!

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *