Το Travis Scott X Dior B713 επιφάνειες με έναν ευχάριστο συνδυασμό παστέλ

Αν είστε αφοσιωμένος συλλέκτης παπουτσιών, τότε σίγουρα θα καταλάβατε τι δημοφιλής αμερικανικός ράπερ Travis Scott ήταν τόσο πολύ όσο πρόσφατα στο σύμπαν των αθλημάτων, κυρίως με τη μάρκα SWOOSH. Μετά το ρεύμα των συνεργασιών με τον γίγαντα των αθλητικών ειδών, η LA Flame έχει μετατρέψει τη ζέστη από μια εγκοπή με ένα επερχόμενο παπούτσι skate που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης γαλλική ετικέτα υψηλής μόδας Dior. Έχουμε μια καλύτερη ματιά στο Travis Scott X Dior B713 καθώς και εδώ είναι ό, τι απαιτείται να γνωρίζετε!

Ακριβώς όπως ο Kanye West, ο Travis δεν φοβόταν να δοκιμάσει σχέδια υποδημάτων. Ακριβώς εδώ βλέπουμε μια σιλουέτα skate -housing ένα στυλ που νεύει στα παπούτσια skate στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με χοντροκομμένες γλώσσες καθώς και ένα παχύ σύστημα μεσαίας σόλας κάτω από αυτές τις εικόνες από αυτές τις εικόνες με τον Thibo Denis, τον σχεδιαστή υποδημάτων ανδρών του Dior.

Το Travis Dior B713s φαίνεται να είναι κατασκευασμένο με ένα τακτοποιημένο μείγμα προσαρμογής μαζί με υπόδοξη, καθώς και με πινάκια επικαλύψεων δερμάτινων. Όπως και εδώ, βλέπουμε το ζευγάρι να αγωνίζεται ένα ευχάριστο συνδυασμό χρωμάτων παστέλ με μαλακούς τόνους μπλε, πράσινο, ελεφαντόδοντο, καθώς και μοβ. Φυσικά, περιμένετε να βρείτε αυτά με την υπογραφή Dior καθώς και τις λεπτομέρειες του Cactus Jack Branding!

Μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Travis Scott X Dior B713 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο, αν θέλετε να μείνετε μπροστά από όλες τις πιο πρόσφατες εκδόσεις υποδημάτων! Στις σχετικές ειδήσεις, αποκαλύφθηκε ένας ακόμη Travis Scott X Nike Air Max 1 Colourway.

Εικόνα μέσω _thibo
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω _thibo
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *