Ένα off-λευκό X Air Jordan 2 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος

Ήταν μια απολύτως σημαντική εβδομάδα για τα λευκά νέα, όπως έχουμε ήδη δει την επίσημη αποκάλυψη της συλλογής “Αγαπητέ Καλοκαίρι” του Virgil Abloh που αυτό Θα διαθέτει 50 διαφορετικά dunks Nike, και τώρα ειδήσεις μόνο στο αποκαλύπτει ότι ένα λευκό X Air Jordan 2 Low είναι πιθανό να κυκλοφορήσει φέτος! Το Air Jordan 2 είναι απολύτως ένα από τα μικρότερα μοντέλα από την Jordan Brand, οπότε μας ενδιαφέρει να δούμε πώς ο Virgil μπορεί να βάλει το γύρισμα του σε αυτό.

Πρώτα ξεκίνησε το 1986, το AJ2 δημιουργήθηκε τόσο από τον Bruce Kilgore όσο και από τον Peter Moore (οι σχεδιαστές πίσω από το AF1 και το Dunk/AJ1 αντίστοιχα), αν και δεν ήταν εξαιρετικά καλά δεκτό εκείνη την εποχή και δεν ευνοήθηκε από τον ίδιο τον Michael Jordan . Παρόλο που εξακολουθεί να παραμένει ένα μοντέλο μικρότερης εμφάνισης σήμερα, το AJ2 έχει κάνει ανανέωση μέσω διαφόρων εκδόσεων κατά τη διάρκεια των ετών.

Εικόνα μέσω του Glitchedgarbageoff-White x Air Jordan 2 Low

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο μια μακέτα της πιθανής συνεργασίας, αλλά από την προηγούμενη εμπειρία φαίνεται αρκετά ακριβής και θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει πώς θα φανεί το μοντέλο όταν αφορά την απελευθέρωση. Φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από τεχνικό ύφασμα πλέγματος και εμφανίζει ένα λογότυπο Nike Swoosh ραμμένο, σε αντίθεση με πολλά Air Jordan 2s. Το χρωματικό σχήμα αποτελείται από Λογότυπα Λογότυπων Λευκών, Μπεζ και Κόκκινου και Ιορδανίας στη Γλώσσα.

Φυσικά, το ζευγάρι δεν θα ήταν πλήρες χωρίς την επωνυμία αέρα στην μεσαία σόλα, καθώς και μια λευκή ισοπαλία (αν και αυτό δεν απεικονίζεται). Εάν επιδιώκετε να πάρετε τα χέρια σας στο λευκό X Air Jordan 2 Low, θα πρέπει να καθίσετε λίγο περισσότερο ακόμα ακόμα, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες λεπτομέρειες απελευθέρωσης που επιπλέουν ακόμα. Κρατήστε το κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλο το ρεύμα και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να δείτε τη συνέντευξή μας με το Sneakerdenn!

Εικόνα μέσω του Glitchedgarbageoff-White x Air Jordan 2 Low

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *