Το Game of Thrones X Adidas Ultra Collection έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

με την τελική σεζόν ακριβώς γύρω από τη γωνία, η Adidas έχει εξαπολύσει το Game of Thrones Ultra Αύξηση, καθώς και σίγουρα μία από τις καλύτερες συνεργασίες τους πάντα. Πολύ πρώτα διαρρεύσει το καλοκαίρι του 2018, η σειρά έξι sneaker γίνεται για να γιορτάσει την αρχή καθώς και το τέλος της μιας από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές στην ιστορία.

Η αποτυχία των σπιτιών του φανταστικού δράματος, συμπεριλαμβανομένου του Home Lannister, του Home Stark, καθώς και του σπιτιού Targaryen, η έντονα αναμενόμενη γκάμα είναι επίσης εμπνευσμένη από σημαντικές πτυχές της σειράς HBO, συμπεριλαμβανομένων των White Walkers, του νυχτερινού ρολογιού, καθώς και φυσικά , Οι δράκοι του Targaryen. Αυτό αντιπροσωπεύεται μέσω κάθε χρωμάτων του UB, καθώς και μια προσαρμοσμένη ετικέτα που χαρίζει τη φτέρνα. Για παράδειγμα, η έκδοση White Walkers λέει ότι “ο χειμώνας έρχεται”, ενώ η έκδοση του Home Lannister χρησιμοποιεί το σύνθημά τους υπογραφής, “Hear Me Roar”.

Φυσικά, όπως όλες οι Ultra Boosts, επειδή η αρχή του χρόνου, κάθε χρωματιστό είναι κατασκευασμένο από το Primeknit, με ένα πλήρες κλουβί καθώς και το κύπελλο τακουνιών για πρόσθετη σταθερότητα καθώς και υποστήριξη. Κάτω από κάτω, υπάρχει πλήρης αύξηση της μεσαίας σόλας, συνολικά με ανθεκτική ηπειρωτική εξωτερική σόλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επανάληψη της νύχτας διαθέτει μια πλήρως επανασχεδιασμένη εξωτερική σόλα που μοιάζει με το Ultra αυξάνοντας όλη τη σειρά εδάφους.

Τώρα, για αυτή την πολύ σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Game of Thrones X Adidas Ultra Collection θα κυκλοφορήσει με μια προειδοποίηση δύο ημερών μέσω της επίσημης εφαρμογής Adidas στις 20 Μαρτίου. Στη συνέχεια, θα μειωθεί στο Adidas καθώς και επιλεγμένους εμπόρους στις 22 Μαρτίου, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από την όγδοη καθώς και την τελική σεζόν. Ενημερώστε μας ποια χρώματα θα αρπάζετε και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas τώρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *