Μια ματιά στο Chanel X Pharrell Williams x Adidas Originals NMD Human Race Path

Το εξαιρετικά περιζήτητο After Chanel X Pharrell Williams X Adidas Originals NMD Human Race Path έχει εισαγάγει τελικά στο Colette Paris’s στο Internet Shop, επίσης Για να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική εκτόξευση, ο ίδιος ο Skateboard P πλήρωσε στο κατάστημα High End αυτή την περασμένη Δευτέρα, όπου χρησιμοποίησε ένα εξατομικευμένο ζευγάρι των επιθυμητών NMD που διαθέτει εξατομικευμένα doodles θετικών μηνυμάτων όπως “άλλοι πρώτα”. “, όπως και” ο Θεός είναι ο μεγαλύτερος “.

Περιορισμένη σε μόλις 500 ζεύγη, τα πάνινα παπούτσια προσφέρονται διαθέσιμα προς πώληση μέσω μιας προ-εγγραφής στον ιστότοπο chanelatcolette.fr από τις 10πμ έως τις 8μμ. Μπορείτε να πάτε μόνο ανά άτομο, καθώς και η προκαταχώριση θα τηρείται με τυχαία κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιβεβαίωσης στις 23 Νοεμβρίου με επιπλέον οδηγίες για την αγορά, καθώς και την επιλογή των αθλημάτων στο Colette Paris σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Τα πάνινα παπούτσια αναμένεται να λιανικής πώλησης για € 1.000 που είναι περίπου £ 890. Θα προσπαθείτε να αστυνομεύσετε το Chanel X Pharrell Williams X Adidas Originals NMD Human Race Trail; Ας καταλάβουμε στην ενότητα σχολίων παρακάτω!

Εικόνες με τη διαφημιστική εκστρατεία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *