Μια Ma Maniére x Adidas Consortium επανεμφανίστηκε για ένα Crazy BYW LVL 2 Collab

Μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργάτης A Ma Maniére έχει συνδέσει με την κοινοπραξία Adidas όταν για άλλη μια φορά για μια ολοκαίνουργια Crazy Byw LVL 2 συνεργασία! Βασιζόμενοι στην παραδοσιακή γραμμή «Boost Wear Wear» από τη δεκαετία του ’90, αυτή είναι η ανάγκη για τη σιλουέτα του αστυνομικού μπάσκετ!

Βαμμένο σε ένα ειδικό καφέ, μοβ, καθώς και παλέτα χρωμάτων κρέμας, το Crazy Byw LVL 2 είναι κατασκευασμένο από ένα πλήθος κομψών υλικών, συμπεριλαμβανομένου του premium nubuck καθώς και του αναπνεύσιμου πλέγματος. Ένα κτίριο Bootie που μοιάζει με κάλτσες κάνει αυτό το παπούτσι καλύτερο για όλη την ημέρα-φθορά, καθώς και αυτό βοηθάται από μια «podular» ενισχυμένη μεσαία σόλα που επιτρέπει στους φορητές να κάμπτονται μαζί με τη φυσική κίνηση του ποδιού τους. Περιλαμβάνει επίσης δύο επιπλέον ζεύγη κορδονιών για μέγιστη προσαρμογή.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε το ολοκαίνουργιο A Ma Maniére x Adidas Consortium Crazy Byw LVL 2, έχει οριστεί να μειωθεί στις 27 Απριλίου στο Select Stockists. Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι για τη συλλογή σας, καθώς και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά πάνινα παπούτσια της Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *