Το Louis Vuitton X NBA Collection II είναι η επιτομή των αθλητικών ειδών

μετά την ανακοίνωση της απρόβλεπτης εταιρικής σχέσης τους τον Ιανουάριο του 2020, ο Louis Vuitton X NBA συνεργάστηκε όταν πολλά περισσότερα για να δημιουργήσουν ακόμα μία ακόμη κάψουλα προϊόντα εμπνευσμένα από το Ανταλλαγή της γαλλικής δεξιοτεχνίας καθώς και της Αμερικής για τον αθλητισμό.

Με τον Virgil Abloh του Off-White στο τιμόνι, αυτή η συλλογή συνδυάζει γνωστές LV Tropes με μια σειρά από 90s που επηρεάζονται από το δικαστήριο στυλ φθοράς για να τύπος Α συλλογή ελκυστικών προετοιμασμένων να φορούν κομμάτια. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Abloh συνεργάστηκε με τον φημισμένο Αμερικανό καλλιτέχνη Don Crawley για να επιλέγουν κομμάτια.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Η ίδια η συλλογή διαθέτει αφθονία από ξεχωριστά κομμάτια, όπως διακοσμημένα δερμάτινα σακάκια, με υφή δύο κομμάτια καθώς και την επιστροφή του ιστού μπάσκετ που περιγράφει στην πρώτη κάψουλα. Μαζί με αυτό, τα πολύχρωμα γράμματα χρησιμοποιούνται συχνά στην κορυφή της υπογραφής του Louis Vuitton, για να παράγουν μια σειρά από σιλουέτες σε όλη τη συλλογή.

Πρόσθετα για τα ρούχα, έχει χρησιμοποιηθεί βαριά εστίαση σε μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών συντελεστών με λογότυπα, καθώς και των brogues, μεγάλων αλυσίδων καθώς και δαχτυλιδιών, κασκόλ που επηρέασαν τα κασκόλ καθώς και ακόμη και μια κομψή συμφωνία με τη μάσκα.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Το Louis Vuitton X NBA Capsule Collection II θα μειωθεί στις 28 Μαΐου σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και προβλέπουμε ότι αυτό δεν πηγαίνει με ακρίβεια σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε την εξοικονόμηση κόστους στο χέρι! Λάβετε υπόψη σας για όλα τα τελευταία σε υψηλά ζεστά καθώς και πολύ περισσότερο, κρατήστε το κλειδωμένο δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή. Σε άλλες ειδήσεις, φροντίστε το μυαλό σας, το σώμα, καθώς και την αποκάλυψη αυτής της εβδομάδας ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *