Η μεγαλύτερη απελευθέρωση Yeezy συμβαίνει ποτέ αυτό το μήνα στο Adidas UK

ακριβώς πόσο πολλές φορές έχετε αποτύχει άθλια όταν αφορά την προστασία μιας αύξησης Yeezy 350 V2;! Πάνω από 10 χρωματιστά έχουν κυκλοφορήσει, μερικά πολύ πιο περιορισμένα από άλλα. Ωστόσο, όλοι έχουν ένα κοινό πράγμα. Απλώς πωλούν, αφήνοντας τους τόνους των οπαδών με τίποτα, ωστόσο, ένα L. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να τροποποιήσει, καθώς η μεγαλύτερη απελευθέρωση αφορά την Adidas UK.

Όπως επαληθεύτηκε από την Kanye West, οι αριθμοί αποθεμάτων είναι έτοιμοι να είναι οι μεγαλύτεροι τους για την αύξηση του Yeezy 350 V2 White. Φαίνεται ότι ο Kanye ήρθε υπέροχος στην εγγύηση του ότι όλοι θα έπρεπε να είναι σε θέση να κατέχουν ένα ζευγάρι Yeezys.

Ενώ η Adidas δεν έχει ακόμη επαληθεύσει τους πραγματικούς αριθμούς μετοχών, ορισμένοι υποδηλώνουν ότι τα μεγέθη ενδέχεται να μην πωλούν. Θα σηματοδοτούσε την πρώτη φορά στην ιστορία ότι ένας τέτοιος περιζήτητος Yeezy προσφέρθηκε ελεύθερα να αγοράσει χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τις τιμές μεταπώλησης.

Τούτου λεχθέντος, η πρόβλεψη εγκαθίσταται για το Yeezy 350 White καθώς και σίγουρα θα υπάρξει τρελή ζήτηση όταν φτάνουν. Για την καλύτερη δυνατότητα σας για να καλύψετε ένα ζευγάρι, η ένδειξη τώρα μέσω της Adidas UK. Οι φήμες υποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρχει νέα τεχνική απελευθέρωσης. Με την εγγραφή σας, μπορείτε να φτάσετε στην κορυφή της ουράς το πρωί της απελευθέρωσης. Αυτά πηγαίνουν σε απευθείας σύνδεση 9 π.μ., 22 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *