Το Nike Air Max 97 “Puerto Rico” κανάλια “ασημένια σφαίρα”

Αν είστε ανεμιστήρας Air Max 97 τότε καταλαβαίνουμε ήδη ότι θα σας αρέσει απολύτως αυτό το επερχόμενο ζευγάρι που αποκαλύφθηκε μέσω του Instagram Νύχτα. Εμφανίζοντας εξαιρετικά οπτικά παρόμοια με την επανάληψη της “ασημένιας σφαίρας” OG, το AM97 “Puerto Rico” αποτίει φόρο τιμής στο νησί της Καραϊβικής, παρόμοια με την Πολεμική Αεροπορία 1 από πέρυσι που δεν το έκανε ποτέ στις μάζες μετά την ανακάλυψή του λόγω του Η σημαία είναι η λανθασμένη μέθοδος.

Τα πάνινα παπούτσια πρόκειται να κυκλοφορήσουν ως μέρος των γεγονότων για την Ημέρα του Πουέρτο Ρίκο (τη δεύτερη Κυριακή του Ιουνίου κάθε έτους), ένα γεγονός που η Nike είναι κατανοητή για τον εορτασμό. Εάν χάσατε τις ασημένιες σφαίρες την τελευταία φορά που έπεσαν (2017) τότε αυτές πρέπει να είναι το καλύτερο εναλλακτικό μέχρι σήμερα!

Εικόνα μέσω του cheddar2345nike air max 97 “Puerto Rico”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κατασκευασμένο από μια σειρά υλικών, όπως το δέρμα, το αθλητικό ταιριάζει μαζί, καθώς και τα συνθετικά, το πάνω μέρος παρουσιάζει μια παραδοσιακή εμφάνιση AM97 (αρχικά επηρεασμένη από ένα ιαπωνικό τρένο σφαίρας) καθώς και να δείξει πολύ λίγη επωνυμία Nike για μια φουτουριστική αλλά αιώνια εμφάνιση. Ένα κόκκινο κεντημένο λογότυπο SWOOSH είναι παρόν τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές, μαζί με το συγκεκριμένο εύρος air max branding στα τακούνια, καθώς και τη σημαία του Πουέρτο Ρίκο σε κάθε καρτέλα Γλώσσας.

Οι πινελιές περιορισμένης έκδοσης συνεχίζονται σε όλο το μοντέλο, καθώς οι πέλματα εκτυπώνονται με το “Aquí Me Quedo”, το οποίο ισοδυναμεί με “Θα μείνω εδώ” στα αγγλικά. Όλα αυτά κάθεται πάνω από μια λευκή μεσαία σόλα που περικλείει ένα πλήρες σύστημα Nike Air Max για εκπληκτική άνεση καθώς και την υποστήριξη. Μια μαύρη εξωτερική σόλα ολοκληρώνει την εμφάνιση, με ακόμα μια ακόμη σημαία του Πουέρτο Ρίκο να εργάζεται στα πέλματα των αθλημάτων.

Εικόνα μέσω του cheddar2345nike air max 97 “Puerto Rico”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το Nike Air Max 97 “Puerto Rico” δεν έχει ακόμη πάρει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε αν θέλετε να αστυνομεύετε, θα πρέπει να κρατήσετε σφιχτά λίγο περισσότερο ακόμα. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε ο πρώτος που θα σας επιτρέψει να καταλάβετε πότε αποκαλύπτονται πολλά περισσότερα, οπότε κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή!. Ενώ είστε εδώ, φροντίστε να επιθεωρήσετε την καλύτερη εμφάνισή σας στο Travis Scott X Fragment X Air Jordan 1 Low!

Εικόνα μέσω του cheddar2345nike air max 97 “Puerto Rico”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *