Η Puma έθεσε να κυκλοφορήσει τη συλλογή με τους Balmain & Cara Delevingne

στο πνεύμα της υψηλής μόδας, η Puma και η Balmain έχουν συναντηθεί για την πρώτη τους συλλογή – που δημιουργήθηκε από τον δημιουργικό σκηνοθέτη Olivier Rousteing και τον φίλο του, τη βρετανική supermodel Cara Delevingne. Η ντεμπούτο της συλλογής με το εμπορικό σήμα, η Delevingne συνεργάζεται με το εμπορικό σήμα εδώ και χρόνια υποστηρίζοντας τη συλλογή της Pal Rihanna και παρουσιάζει σε εκστρατείες.

Γεφέρνοντας το χάσμα μεταξύ αθλητισμού και μόδας, η συλλογή εμπνέεται από το κιτ πυγμαχίας της παράδοσης. Σε μια πλούσια χρωματική παλέτα με λάμψεις βασιλικού χρυσού, η συλλογή πρόκειται να είναι σόλα σε καταστήματα Puma, σε απευθείας σύνδεση και ακόμη και σε μερικές μπουτίκ Balmain. Ο Rousteing είπε για τη συλλογή, “Η Cara είναι καλός φίλος και αυτός είναι ο καρπός ενός κοινού οράματος. Όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν καταλάβει για να δημιουργήσουν κάτι διαχρονικό. ”

Πτώση στις 21 Νοεμβρίου, η συλλογή Puma X Balmain είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για την τάση Athleisurewear. Ανυψώνοντας τα σπορ σολόγους υψηλού δρόμου σε καθεστώς πολυτελείας, κάθε κομμάτι γίνεται για να κάνει μια δήλωση σχετικά με και έξω από το διάδρομο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *