Το Nike Dunk Low “Court Purple” απελευθερώνεται το επόμενο έτος

2021 ήταν τεράστιο για το dunk και μοιάζει με τη διαφημιστική εκστρατεία να συνεχιστεί μέχρι το επόμενο έτος καθώς εξετάζουμε την πρώτη μας ματιά σε χρωματιστά όπως το Nike Dunk Low “Court Purple”! που αποκαλύπτεται από το Sneaker Insider @SoleJC, αυτή η επερχόμενη κυκλοφορία βρίσκεται ήδη στις λίστες COP για το 2022, και εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Διαθέτοντας μια πριμοδότηση All-Leather Construction, το “Court Purple” φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Dunk High “Varsity Purple” ή ακόμα και το Air Jordan 1 χαμηλό “Psychic Purple”. Εργάζοντας πάνω από μια τραγανή λευκή βάση, τολμηρά μοβ πάνελ τυλίγονται με χαρά γύρω από την πλάτη, το σύστημα κορδονιών και το toebox. Αυτό το χρώμα κάνει επίσης το δρόμο του σε όλη την πλευρική και μέση πλευρά swoosh branding καθώς και το εσωτερικό κάλτσα.

Η επωνυμία “Nike” κοσμεί τη γλώσσα και τη φτέρνα και η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια εξαιρετικά καθαρή μεσαία σόλα, η οποία στη συνέχεια είναι επενδεδυμένη με μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ για να συνδέσει τα πράγματα μαζί.

Δεν υπάρχουν ακόμη νέα ή όταν το Nike Dunk Low “Court Purple White” θα ξεκινήσει, αλλά πιστεύουμε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2022. Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτό το επερχόμενο χρωματικό σχέδιο και ενώ είστε εδώ, Μπορεί επίσης να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στην ένωση La X Nike Dunk Low!

Εικόνα μέσω του solebyjc
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *