Κοιτάξτε πρώτα την εικόνα του Yeezy Boost 350 V2 ‘Yeshaya’

μέσω της Concept.supply
Το Yeezy Boost 350 V2 ‘Yeshaya’ θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το πιο τρελό χρώμα ακόμα. Πρώτα πειράζει από τα πάνινα παπούτσια Yeezy Mafia τον περασμένο μήνα, ποτέ δεν πήραμε πραγματικά να δούμε το εν λόγω παπούτσι μέχρι τώρα, και αγόρι, αξίζει την αναμονή!

Εξαιρετικά ζωντανή και ματιά σε σύγκριση με την τρέχουσα σειρά των μοντέλων του Kanye West, το «yeshaya» δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Βαμμένο σε όλο το κεφάλι που γυρίζει σκούρο μοβ, μια διαφανής λωρίδα ματιών πυροβολεί πάνω από τις πλευρές σε μια πιο σκούρα απόχρωση, και αυτό αντιπαραβάλλεται με φωτεινές κίτρινες πινελιές που κάνουν το δρόμο τους στο κουτί των δακτύλων και το τακούνι.

Εικόνα μέσω IAM_EARLYCOP
Κάτω κάτω, θα βρείτε την αναγνωρισμένη μεσαία σόλα ώθηση που είναι ελαφρώς διαφανής, ώστε να μπορείτε να δείτε την τεχνολογία μέσα. Οι φήμες λένε ότι μια «λάμψη της Yeshaya» θα πέσει παράλληλα με αυτό, οπότε η μονάδα σε αυτή την έκδοση θα λάμψει στο σκοτάδι, επιτρέποντάς σας να κάμπτεται στην καρδιά σας περιεχόμενο ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ένα παπούτσι που προκαλεί ήδη μια τεράστια διαφημιστική εκστρατεία, το Yeezy Boost 350 V2 ‘Yeshaya’ μπορεί να είναι απλώς η καλύτερη κυκλοφορία του έτους. Ενώ μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αρκετές πηγές δείχνουν σε μια εκτόξευση της 15ης Δεκεμβρίου.

Εικόνα μέσω του CharlesCharlyc
Για να προσθέσετε σε αυτό, είναι έτοιμο να πέσει παράλληλα με τον τόνο των άλλων μοντέλων, όπως το «Yeehu» και το «Yeglrf», καθώς και το «Yecheil» και το «Yeezreel», το οποίο πήραμε μια πρώτη ματιά χθες. Μόλις έρθουν περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή!

Yeezreel
Yeshaya

– Yeezy Mafia (@theyeezymafia) 21 Αυγούστου 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *