Το Nike Air Max 98 ‘University Red’ βυθίζεται με τα Supreme Vibes

νωρίτερα φέτος, η Nike έφερε πίσω το θρυλικό Air Max 98 στην 20η επέτειό του και με αυτή την αναβίωση, ήρθε μια δέσμη εξαιρετικά υψηλών συγκολλήσεων θερμότητας από τη βιομηχανία από τη βιομηχανία ηγέτες όπως ο Supreme. Τώρα, φαίνεται ότι το swoosh θέλει να διοχετεύσει το ίδιο είδος vibes με το ολοκαίνουργιο «πανεπιστημιακό κόκκινο» χρώμα, και είναι κόκκινο ζεστό.

Ξεκινώντας από την κορυφή, το «πανεπιστήμιο κόκκινο» διαθέτει ένα άσπρο πλέγμα με κόκκινο δερμάτινο επένδυση και κόκκινα nubuck λάσπη. Η εμφάνιση δύο τόνων αντίθεσης διατηρείται σε όλο το πάνινο παπούτσι με κόκκινη κορδέλα τόνους στο σύστημα λυγισμού και στην καρτέλα έλξης τακουνιών, καθώς και μια λευκή μεσαία σόλα και κόκκινη εξωτερική σόλα combo.

Η επωνυμία φτάνει μέσα από το Tonal κεντημένο αέρα που διακόπτεται στη φτέρνα και τα μικρά swooshes στα κόκκινα δερμάτινα πάνελ, ενώ μια λωρίδα 3M αντανακλαστικού υλικού ίχνη γύρω από ολόκληρο το παπούτσι στα μέσα του ύψους.

Ρυθμίστε να κυκλοφορήσετε πολύ σύντομα, ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το Nike Air Max 98 ‘University Red’ κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, το Supreme X Nike Air Max 95 βρίσκεται στον ορίζοντα!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *