Προθέρμανση καθώς και φοβερό κάτω με το Nike Air Max 180 ‘Fire & Ice’ Pack

Nike μόλις πήρε τα περιτύλιγμα από το Air Max 180 ‘Fire & Παγοκύστη. Επηρεασμένη από τη δυαδικότητα της φύσης μεταξύ του τερματισμού καθώς και του πάγου, το πακέτο αποτελείται από δύο μοναδικά χρώματα.

Το πρώτο χρώμα είναι στην πραγματικότητα «φωτιά». Ντυμένος με ένα μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, καθώς και ροζ συνδυασμό χρωμάτων, αυτή η έκδοση διαθέτει ένα σουέτ καθώς και το Nylon Ripstop Upper. Η επισήμανση του παπουτσιού είναι ένα ζωντανό γραφικό φλόγας που κοσμεί τις γλώσσες καθώς και ένα λογότυπο που ταιριάζει με τα τακούνια – που επηρεάζεται από την ντεμπούτο εκστρατεία του Air Max 180, όταν εισήχθη για πρώτη φορά το 1991.

Το δεύτερο χρώμα, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά δροσερό. Βαμμένο σε μπλε, ασήμι, καθώς και σκούρο μπλε χρωμάτων, το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από τα ίδια υλικά, καθώς και ένα παιχνιδιάρικο γραφικό πάγο κοσμεί τη γλώσσα, ενώ ένα λογότυπο που ταιριάζει με το θερμοστάτη εμφανίζεται στα τακούνια.

Διατίθεται τώρα μέσω 43einhalb, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το Nike Air Max 180 ‘Fire & Το Ice ‘πακετάρετε στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Στις σχετικές ειδήσεις, η Nike αποκαλύπτει το πακέτο Air Max ‘Discover Your Air’.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!

Εικόνες μέσω 43einhalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *