Το Nintendo 64 επηρεάζει αυτό το Nike Air Max 97

Το Nike Air Max 97 είναι ένας θρύλος στο παιχνίδι του sneaker. Αναπτύχθηκε από τον Christian Tresser το 1997, χρειάστηκε κίνητρα από τις κυματισμούς των σταγονιδίων νερού καθώς και από τις ομαλές σιλουέτες των ιαπωνικών αμαξοστοιχιών. Συμπτωματικά, ακριβώς το ίδιο έτος, η Nintendo έκανε το ντεμπούτο του Nintendo 64 στην Ευρώπη, αλλάζοντας την αγορά τυχερών παιχνιδιών όπως το καταλάβαμε. Για να γιορτάσουμε αυτό, το SWOOSH έχει πάρει και τα δύο κλασικά της δεκαετίας του ’90, καθώς και τα ενσωμάτωσαν για να παράγουν ένα παπούτσι γεμάτο νοσταλγία που ποτέ δεν καταλάβαμε ότι χρειαζόμασταν.

Φτάνοντας σε ένα σχέδιο γκρίζου χρώματος που επηρεάζεται από τον ελεγκτή της κονσόλας, αντίθετο πράσινο, μπλε, κόκκινο, καθώς και κίτρινες προθέσεις που πυροβολούν στο άνω, αποδίδοντας φόρο τιμής στο θρυλικό 3D “N” του N64. λογότυπο. “ΕΞΟΥΣΙΑ”; καθώς και “επαναφορά”? Τα μπαλώματα κάνουν τη μέθοδο τους σε γλώσσες, καθώς και τρεις μαύρες κουκίδες μπορούν επίσης να εμφανιστούν στις καρτέλες έλξης, κουνώντας στη θύρα του ελεγκτή που όλοι οι οπαδοί της Nintendo είναι βέβαιο ότι θα είναι εξοικειωμένοι.

Γύρω από τη φτέρνα, θα ανακαλύψετε το “AirMax”. Γράφτηκε στη γραμματοσειρά υπογραφής της Nintendo, καθώς και να ολοκληρώσει τα πάντα, τα πέλματα εκτυπώνονται με ένα μαύρο και λευκό λογότυπο Nike που αποτελεί φόρο τιμής στο εικονίδιο βαθμολογίας παιχνιδιών ESRB που θα γνωρίζουν όλοι οι παίκτες.

Τοποθετημένο να μειωθεί πολύ σύντομα, αυτό είναι το ιδανικό πάνινο παπούτσι για τους οπαδούς τόσο της Nike όσο και της Nintendo. Ας καταλάβουμε αν θα αρπάσετε αυτό το ρετρό εμπνευσμένο Nike Air Max 97, καθώς και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *