Το βιβλίο του Sneaker Freaker’s Soled Out Chosts Vintage διαφημίσεις παπουτσιών

. Πιστέψτε τις αξέχαστες λεζάντες καθώς και ελκυστικές εικόνες, καθώς και είστε ήδη στο καλύτερο κομμάτι. Η Nike σε ειδικά ήταν φημισμένη για αυτές τις επαναστατικές διαφημιστικές ακροβατικές ακροβατικές, ωστόσο άλλες μάρκες όπως η Adidas, η Puma καθώς και η Reebok κατέβαλαν επίσης αξέχαστες προσπάθειες.

Με το vintage μοτίβο πολύ πιο εμφανές από ποτέ, οι σύγχρονες sneakerheads αρχίζουν να πληρώνουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για αυτές τις διαφημίσεις πάνινα παπούτσια. Το αξιόπιστο περιοδικό Sneaker Magazine Freaker ήταν σίγουρα προσεκτικός σε αυτή την ιστορία, καθώς ο Mag μόλις δημοσίευσε ένα αρχείο 720 σελίδων των θρυλικών διαφημίσεων παπουτσιών που περιέχουν πάνω από 900 εικόνες!

Εικόνα μέσω του Phaidon

Εικόνα μέσω της Nike
Το θρυλικό βιβλίο Hardcover είναι μια εκπληκτική πηγή κατανόησης του sneaker καθώς και διαθέτει 13 διαφορετικές μάρκες: adidas, asics, brooks, converse, jordan brand, la gear, new Balance, Nike, Pony, Pro-Keds, Puma, Reebok καθώς και Saucony. Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις για να κολλήσετε σε γνωστές στιγμές όπως οι αρχικές εκστρατείες της Air Jordan, οι προσπάθειες της Nike ACG καθώς και οι θρυλικές διαφημίσεις της New Balance που πρόσφατα αναφέρθηκαν από τον Aime Leon Dore.

Εάν θέλετε να καθαρίσετε την κατανόηση του πάνινα παπούτσια σας ή να κάνετε το τραπέζι του καφέ σας να φαίνεται πιο δροσερό, το SOLED OUT από το Sneaker Freaker προσφέρεται στον αστυνομικό τώρα με μεγάλους λιανοπωλητές. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ για όλα τα πιο πρόσφατα στον κόσμο των πάνινα παπούτσια καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε τους κορυφαίους 10 αθλητές sneakerhead!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω του Phaidon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *