Χαριτωμένες καφεΐνες γάτες που λειτουργούν στη Nike Air Force 1 “Coffee”

Εάν είστε αιλουροειδείς λίγο κουρασμένοι από πάνινα παπούτσια τον τελευταίο καιρό, τότε η Nike Air Force 1 “Coffee” έχει φτάσει για να σας δώσει μια μικρή pick-me-up . Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πίνουν καφέ κάθε μέρα, και αν αυτό περιλαμβάνει τότε αυτό το AF1 θα πρέπει σίγουρα να είναι ο επόμενος αστυνομικός σας.

Μέρος της γραμμής ειδικών έργων του Beaverton Brand, ο “καφές” είναι τόσο ασφάλιστρο όσο παίρνει. Με μια αναπνεύσιμη βάση μπεζ, βουτυρώδη ομαλή σουέτ χαϊδεύει το σύστημα κορδονιών, το toebox και το τακούνι για μια επιπλέον πολυτελή εφαρμογή και φινίρισμα. Ένας καφέ που εμπνέεται από τους φασόλια του καφέ βρίσκει το δρόμο του προς τη γλώσσα της Πολεμικής Αεροπορίας 1 και το δερμάτινο swoosh, και θα βρείτε επίσης συμπληρωματικές λεπτομέρειες γύρω από την πλάτη, διαβάζοντας “ψητό από τη Nike.

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike
Ένα καφέ στίγμα deubré και gum καουτσούκ nike air midsole χαρακτηριστικά, και φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για τον “καφέ” χωρίς να αναφέρετε τη χαριτωμένη καρικατούρα γάτας που κάθεται σε ένα φλιτζάνι καφέ – αποτίει φόρο τιμής στην αφρώδη τέχνη που εσείς ” D Βρείτε σε πολλές ανεξάρτητες καφετέριες γύρω από το Τόκιο και το Χονγκ Κονγκ.

Ήδη διαθέσιμο στην Ασία, η Nike Air Force 1 “Coffee” αναμένεται να ξεκινήσει στην Ευρώπη πολύ σύντομα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στην περιστροφή σας και σε σχετικές ειδήσεις, το Ultra Limited Stüssy X Nike Air Force 1 “Hand-Dyed” πέφτει αυτή την εβδομάδα!

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *