Το Supreme X the Crow σκοτεινιάζει για το φθινόπωρο 2021

που συμμορφώνεται με τη νεώτερη συλλογή Clarks Originals την περασμένη εβδομάδα, η Ultimate επιστρέφει τώρα με ένα ολοκαίνουργιο collab που προετοιμάστηκε να προσθέσει στον συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο των συνδέσμων. Ultimate x Το κοράκι έχει ενώσει τις δυνάμεις για μια επιλογή από σκούρα κόμικς που επηρεάζονται σχέδια.

Για τους άγνωστους, το κοράκι είναι μια σειρά κωμικών βιβλίων γραμμένη καθώς και εικονογραφημένη από τον Αμερικανό συγγραφέα James O’Barr. Το κόμικ συμμορφώνεται με τον Eric Draven, έναν εκδικητικό αντιήρο που καθοδηγείται από ένα μυστικιστικό κοράκι που επιδιώκει να εκδικηθεί τη δολοφονημένη αγάπη του. Τόσο το νοσηρό όσο και το γοητευτικό στην ιστορία του, το κοράκι συγκέντρωσε λεγεώνες οπαδών με αυτό τελικά να έχει ένα franchise με πρωταγωνιστή τον καθυστερημένο Brandon Lee.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Η ίδια η κάψουλα καλύπτει τα σακάκια, τα πουλόβερ, τα πουκάμισα, τα μπλουζάκια με κοντό μανίκι, τα denim καθώς και τα παντελόνια φορτίου, με κάθε κομμάτι να απεικονίζει μια σκηνή από το κοράκι. Τα κομμάτια standout περιλαμβάνουν ένα δερμάτινο σακάκι schott που απεικονίζει ένα μεγάλο σχέδιο του προσώπου του πρωταγωνιστή, backprint work jackets καθώς και all-over τυπωμένα πλεκτά.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Αλλού στη συλλογή, βλέπουμε ένα τρίο των καταστρωμάτων skateboard εκτός από 100% καθώς και 1000% Medicom Toy Kurbrick. Αυτά αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα. Το υπόλοιπο της συλλογής θα εισαγάγει αυτή την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. Σε άλλες ειδήσεις, τα δισεκατομμυριούχοι νεαροί αγόρια προμηθεύουν τα vibes καταστήματα για το FW21.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *