Το Nike Air Max Plus 97 ‘Black/Hyper Crimson’ είναι το μόνο υβριδικό πάνινο παπούτσι που απαιτείται

Αν έπρεπε να αγοράσετε ένα ζευγάρι υβριδικά πάνινα παπούτσια, θα πρέπει σίγουρα να είναι το Nike Air Max Plus 97 ‘Black/Hyper Crimson «! Ένα από τα πιο μυστικά κλωτσιά εκεί έξω, αυτό παίρνει το κέικ ως ένα από τα καλύτερα μοναδικά swaps του έτους!

Ένα mash-up μεταξύ του εικονικού Air Max 97 καθώς και του θρυλικού Air Max Plus, το «Black/Hyper Crimson» είναι κατασκευασμένο από το Premium Leather καθώς και το αναπνεύσιμο πλέγμα, καθώς και ζωγραφισμένο σε μια μαύρη εμφάνιση με λεπτή Ωστόσο, εντυπωσιακές πορτοκαλί τόνους για μια ποπ αντίθεση.

Η σύγκρουση δύο κλασικών, το φουτουριστικό ανώτερο στυλ OG αντιπαραβάλλεται με το παραδοσιακό συντονισμένο αεροσκάφος, φέρνοντας την καινοτομία καθώς και το ύφος της δεκαετίας του ’90 στη σύγχρονη εποχή. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια παύλα του κίτρινου στη μέση σόλα, ολοκληρώνοντας το εντυπωσιακό σχέδιο.

Διατίθεται τώρα αποκλειστικά στο Foot Locker UK, ας καταλάβουμε αν θα καλύψετε το Nike Air Max Plus 97 ‘Black/Hyper Crimson’ για τη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *