Το Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη” πέφτει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο

, όταν πρώτα πήραμε μια ματιά στο Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη” πίσω το καλοκαίρι, καταλάβαμε άμεσα μακριά ότι θα ήταν ένας αστυνομικός. Ο πνευματικός διάδοχος του “Τόκιο” που εισήχθη νωρίτερα αυτό το έτος, το τελευταίο και το μεγαλύτερο AF1 του Ronnie Fieg έχει την ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς και είναι πολύ νωρίτερα από ό, τι πιστεύαμε!

Σε συνεργασία με την New York Knicks, η “Νέα Υόρκη” παίρνει το 2001 “Ταϊβάν”, καθώς και να το επαναπροσδιορίσει από το έδαφος. Με μια τραγανή λευκή δερμάτινη κατασκευή, η βαθμίδα Nike swooshes πυροβολεί πέρα ​​από τα πλευρικά πάνελ, με το μεσαίο ζωγραφισμένο σε ένα ισχυρό πορτοκαλί τόνο καθώς και το πλευρικό βυθισμένο σε μια βαθιά μπλε απόχρωση.

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike
Η συν-μάρκα κατεβαίνει στη γλώσσα καθώς και στη φτέρνα, ενώ οι παραδοσιακές λεπτομέρειες, όπως οι διατρήσεις του toebox, εμφανίζουν μια εμφάνιση για την εμφάνιση του OG που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη. Κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια παρθένα μεσαία σόλα αέρα, καθώς και για να ολοκληρώσετε τα πάντα, μια παγωμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ ολοκληρώνει την Πολεμική Αεροπορία 1.

Συνοδευόμενος από μια συλλογή ενδυμάτων δεκαέξι τεμαχίων, η Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη” πρόκειται να μειωθεί σε όλα τα καταστήματα KITH εκτός από το webstore τους στις 18 Δεκεμβρίου. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτήν την πολυπόθητη συνεργασία, καθώς και στις Associated News, το Ultimate X Nike Air Force 1 “Flax” πέφτει το επόμενο έτος!

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *