Το βοηθητικό πρόγραμμα Nike Air VaporMax Run “Bred” είναι τόσο μυστικό όσο παίρνει

Το Nike Air VaporMax είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια για να μειωθεί στην πρόσφατη μνήμη, καθώς και τώρα, φαίνεται ότι το Swoosh παρέχει Είναι ένα ανθεκτικό, νέο makeover.

Διαρρεύσει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το Air VaporMax run unility ‘Bred’ διαθέτει ένα ενισχυμένο σύστημα λυγισμού flywire, καθώς και συγκρατείται από τις ζεστές σφραγίδες ανθεκτικών στο νερό. Κατασκευασμένο από αυτό που φαίνεται να δολοφονηθεί από νεοπρένιο, υπάρχει κλειδαριά καλωδίου για τη βέλτιστη εφαρμογή, τύπος όπως το Mita x Adidas Originals NMD TS1. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, μπορείτε να δείτε το Air VaporMax καθώς και το branding Swoosh, καθώς και μια γυαλιστερή μονάδα αέρα που διαθέτει κάτω κάτω για επιπλέον άνεση, καθώς και ομαλότερο βήμα.

Τοποθετήστε την απελευθέρωση εξαιρετικά σύντομα, το βοηθητικό πρόγραμμα Nike Air VaporMax Run “Bred” θα είναι το ιδανικό παπούτσι για τους υγρούς και τους θυελλώδεις μήνες. Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο επερχόμενο Nike Air VaporMax 3.0 ‘Triple Black’.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *