Το OAMC X adidas επανενώνονται για το τραχύ “τύπου O-3 ‘Boot

OAMC και adidas έχουν απελευθερώσει μερικές από τις πιο χαμηλές συνεργασίες πυρκαγιάς της χρονιάς. Ακολουθώντας τις σταγόνες “τύπου O-1” και “Type O-2” που έπαιξαν με το Supercourt RX, ο επερχόμενος τύπος O-3 τώρα αλλάζει τα πράγματα λίγο, παίρνοντας τραχιά και έτοιμη για την υγρή και θυελλώδη περίοδο εμπρός.

Με βάση το Adidas GSG9, το «Type O-3» θα είναι διαθέσιμο σε τρεις ξεχωριστές επιλογές χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός λευκού κρέμας, ενός μυστικού μαύρου και ενός γήιου γκρι. Και τα τρία μοντέλα είναι κατασκευασμένα από το πλήρες δέρμα των κόκκων με ένα σύστημα κορδονιών σχοινιών που περιτυλίγεται γύρω από τον αστράγαλο και το μπροστινό μέρος.

Εικόνα μέσω adidas
Κάτω από κάτω, υπάρχει μια εξαιρετικά χοντροκομμένη μεσαία σόλα Eva, εγχυμένη με μαξιλάρι αδιπρένης για άνεση που κυριολεκτικά μεταφέρθηκε σε νέα ύψη. Αυτό είναι επενδεδυμένο με υπερβολικό πεδίο και τελείωσε με «τύπου O-3» που έχει ξεπεραστεί κατά μήκος του πλευρικού δακτύλου.

Η εκκίνηση OAMC X Adidas ‘Type O-3’ έχει οριστεί να πέσει στην Ιαπωνία στις 7 Νοεμβρίου, με ευρωπαϊκή απελευθέρωση που θα ακολουθήσει σύντομα μετά. Ενώ περιμένουμε να επιβεβαιωθεί επίσημα αυτό, γιατί να μην ελέγξετε τα καλύτερα πάνινα παπούτσια που εγχύστε το Gore-Tex που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή;

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *