Οι καλύτερες λήψεις του Instagram του Yeezy Boost 350 V2 ‘True Form’

συμμορφώνοντας με την απελευθέρωση του θερμού αναμενόμενου Yeezy Boost 700 ‘Inertia’ το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Adidas συνεχίζει αυτή την φουσκωτή διαφημιστική εκστρατεία με την επερχόμενη Yeezy Boost 350 V2 ‘True True Μορφή’. Ορίστηκε να καταλήξει να είναι το δέκατο έκτο 350 V2 Colourway για να κυκλοφορήσει από το 2016, είναι ένας σαφής πρέπει να αστυνομικός για τη συλλογή του sneaker σας! Στο τρέξιμο όσο και η εκτόξευση, έχουμε στρογγυλοποιήσει τις καλύτερες λήψεις του Instagram για να σκαρφαλώσετε!

Πτώση ως μέρος της συλλογής «ειδικής απελευθέρωσης», η «αληθινή μορφή» θεωρείται από πολλούς sneakerheads να είναι το καλύτερο από το μάτσο. Απελευθερώνοντας αποκλειστικά στην Ευρώπη, τη Ρωσία, καθώς και την Ουκρανία, αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των παπουτσιών που εισήγαγε ο Yeezys σε περιφερειακό επίπεδο. Ορίζοντας το τρίτο γκρι 350 V2, το Primeknit Powns ολόκληρο το πάνω μέρος για μια κάλτσα που μοιάζει με κάλτσα. Όπως και τα «στατικά» που έπληξαν τα ράφια στο τέλος του περασμένου έτους, μια διαφανής λωρίδα πυροβολεί τις πλευρικές και τις μεσαία πλευρές, αντικαθιστώντας το “Sply-350”. Κείμενο που θα ανακαλύψατε στα σχέδια του παρελθόντος.

Φυσικά, το εξωτερικό Grey είναι κατεστραμμένο από χτυπήματα ισχυρού πορτοκαλιού, τα οποία καθιστούν τη μέθοδο της στην καρτέλα έλξης της φτέρνας, καθώς μπορεί να δει κανείς που καλύπτει το ήμισυ του διαφανούς τμήματος. Είναι επίσης παρόντα κάτω από την ενίσχυση πλήρους μήκους ενίσχυση, η οποία παρέχει στους χρήστες με πρόσθετη άνεση καθώς και ατελείωτη μαξιλάρια με κάθε βήμα. Το στυλ είναι στρογγυλεμένο από ορατή ραφή σε όλο το vamp, καθώς και παχιά, σχοινιά κορδόνια που συνολικά το εικονικό σχέδιο.

Τώρα, αν θέλετε ένα ζευγάρι Yeezy Boost 350 V2 ‘True Form’, πρέπει να ακούσετε για το επόμενο μέρος. Σύμφωνα με τις πηγές μας, θα υπάρχουν μόλις 49.000 ζευγάρια στην Adidas Eu. Ενώ αυτό μπορεί να θορύβει σαν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα, πρέπει να έχετε κατά νου ότι είναι χωρισμένο ανάμεσα σε τρεις περιοχές, έτσι η Ευρώπη, η Ρωσία, καθώς και η Ουκρανία θα πάρουν περίπου 16.000 ζευγάρια το καθένα. Για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό, φροντίστε να συμμετάσχετε στην ουρά Adidas αρκετά νωρίς το Σάββατο, 16 Μαρτίου, καθώς και να πάτε σε τόσες raffles, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Nifty Guide!

Εικόνες μέσω adifans_taiwan, houseofcop & amp; ράβδος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *