Το Packer X Adidas Forum 84 Hi Partnership προσγειώνεται σε 3 παραδοσιακά χρώματα

sneaker, καθώς και το κατάστημα Streetwear Packer είναι ένα από τα λίγα διακεκριμένα ονόματα στην αγορά που είναι τυχεροί για να έχουν δικές τους εταιρικές σχέσεις. Με τα χρόνια, έχουν συνεργαστεί με δημοφιλή αθλητικά προϊόντα όπως το Reebok καθώς και τη νέα ισορροπία για τις προσφορές υποδημάτων. Όπως και σήμερα, ο έμπορος με έδρα το Νιου Τζέρσεϋ έχει συνεργαστεί με τις τρεις λωρίδες για ένα τριών τεμαχίων που χρησιμοποιεί το Adidas Forum High Silhouette.

Το Packer X Adidas Forum 84 HI έχει οριστεί να κυκλοφορήσει σε τρία παραδοσιακά χρώματα: “Πράσινο”, “Ναυτικό”, καθώς και “κόκκινο”, και με τα τρία ζευγάρια κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά καθώς και το συμπληρωματικό ιμάντα του αστραγάλου του φόρουμ, για επιπλέον ασφάλεια ποδιών.

Εικόνα μέσω του Victorkan
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η τακτοποίηση των ταιριάζουν μαζί βλέπουν έναν τραγανό λευκό τόνο, επιτρέποντας τις επικαλυπτόμενες επικαλύψεις δερμάτων για να απολαύσετε ένα λευκό χρώμα/κρέμα χρώματος για μια vintage αισθητική. Οι ανθεκτικοί ομολόγοι σουέτ, κυρίως το Midfoot Three Stripe Branding, εισάγουν την επικεφαλής τους χρωματισμό-τις πέλτες που είναι και η εξωτερική σόλα από καουτσούκ, ωστόσο, διατηρούνται σε μια μέθοδο για να διατηρήσουν τη σύγχρονη στολή του σχεδιασμού.

Το Packer X Adidas Forum 84 Hi δεν είναι καμία ερώτηση που πρέπει να έχετε για τους σκληρούς συλλέκτες adidas, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή, αν δεν θέλετε να χάσετε την Adidas υψηλής θερμοκρασίας σταγόνες. Σε παρόμοια νέα, εδώ είναι μια καλύτερη ματιά στο φόρουμ Prada X Adidas Low “Black”.

Εικόνα μέσω του Victorkan
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Victorkan
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *