Το νέο NMD CS1 της Adidas Originals έχει μια τεχνική επάνω στο μανίκι του

, ανεξάρτητα από το τι λέτε, το τρένο NMD Hype δεν σταματά σύντομα. Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια απελευθέρωσης διαφορετικών παραλλαγών του διάσημου νομάδου, είναι χωρίς κίνδυνο να δηλώσει ότι η κάλτσα της πόλης παραμένει από το πιο σημαντικό στυλ της Adidas, οπότε όταν βγαίνει ένα νέο χρώμα από τους μπλε, οι sneakerheads δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε είδος CS1 πριν από αυτό, αυτό το χρώμα αναπτύσσεται στην υπογραφή «Core Black», ωστόσο έχει μια ειδική τεχνική μέχρι το μανίκι του. Κατασκευασμένο από ελαστικό primeknit, ένα πλήρες μήκος βελτιώνει τη μεσαία σόλα κάθεται κάτω από τα πόδια για επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα. Από απόσταση, αυτό φαίνεται σαν κάθε είδος παλιάς κάλτσας πόλης, ωστόσο μετά από επιθεώρηση, θα ανακαλύψετε πραγματικά ένα γραφικό χρονοδιάγραμμα στη φτέρνα που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930, υπογραμμίζοντας μόνο μερικές από τις ιστορικές στιγμές της μάρκας .

Ορίστηκε να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, αυτό το Adidas Originals NMD CS1 θα προσφέρεται με την Adidas καθώς και την επιλογή των εμπόρων, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Στις Associated News, ρίξτε μια ιδιαίτερη ματιά στη συλλογή Pharrell Williams X Adidas Fall/Winter 2019!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *