Πιάστε όλα με το Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star

Είτε μόλις ξεκινήσατε το ταξίδι σας ως εκπαιδευτής Pokémon είτε έχετε ήδη τα κονκάρδες γυμναστικής και από τις οκτώ περιοχές, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι αυτό είναι μια θρυλική προσφορά που δεν θα βρείτε καν στην περιοχή Alola. αποκλειστικά από τον καθηγητή Oak και Converse, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star “First Partners”.

Για να γιορτάσει την 25η επέτειο του Pokémon, το Converse εισάγει ένα ζευγάρι υψηλού επιπέδου Chuck Taylors με μια μαύρη βάση καμβά. Φυσικά, το μοντέλο θα διατηρήσει όλα τα χαρακτηριστικά του OG ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει γνωστά μοτίβα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε από το franchise.

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Στα πλευρικά τοιχώματα, θα δείτε γραφικές εικονογραφήσεις των Pokémons εκκίνησης από την περιοχή Kanto: Bulbasaur, Charmander και Squirtle. Η συμμετοχή στο Gen 1 Trio είναι δημοφιλές ηλεκτρικό τύπο Pokémon Pikachu, Meowth Team Rocket και η φημισμένη νεράιδα Jigglypuff. Η ολοκλήρωση της πολυπλοκής συνεργασίας είναι το συμβατικό κυκλικό έμβλημα All Star του Converse που εξοπλίζεται σε ένα λευκό και κόκκινο στολή που μιμείται ένα συμβατικό pokéball.

Με όλα αυτά που είπαν, ο μόνος τρόπος που μπορείτε να προστατεύσετε το Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star “First Starters” στις 10 Δεκεμβρίου είναι η διατήρηση του κλειδωμένου στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο, καθώς μπορούμε να αυξήσουμε το ποσοστό επιτυχίας των pokéballs σας . Ελέγξτε το υπόλοιπο του ιστότοπού μας για πολύ περισσότερες κυκλοφορίες Converse! Σε παρόμοιες ειδήσεις, τα high-end vibes χαρακτηριστικά στο Mastermind Japan X Converse Jack Purcell Gore-Tex.

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *