Αυτοί οι 5 παραδοσιακοί Jordans κάνουν μια επιστροφή το 2022

όταν η Nike πλησίασε τον Michael Jordan με την έννοια της παραγωγής ενός παπουτσιού υπογραφής πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’80, κανένας από αυτούς δεν κατάλαβε εκείνη τη στιγμή που επρόκειτο να ξεκινήσουν Ένα ταξίδι που καθορίζει την εποχή που θα εκτοξεύει αμέτρητα πάνινα παπούτσια σε αρκετές δεκαετίες. Θεωρείται από πολυάριθμους sneakerheads ως την πιο γνωστή συνεργασία που έχει η αγορά, όπως και θα δει ποτέ, οι θρυλικοί σχεδιαστές Bruce Kilgore, Peter Moore, καθώς και ο Tinker Hatfield θα συνεργαστεί με την Airness για σχεδόν σαράντα χρόνια για να παράγει το ιδανικό χαρτοφυλάκιο ζευγών.

Κατά μήκος του δρόμου, έχουν κυκλοφορήσει μερικά απολύτως εκπληκτικά πάνινα παπούτσια, καθώς και καθώς ξεκινάμε ένα νέο έτος, ο μοναδικός πάροχος είναι εδώ για να σας πει ποιοι πέντε παραδοσιακοί air Jordans θα επιστρέψουν το 2022. Από το AJ4 όλη η μέθοδος στο AJ7 Σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε κανένα είδος αυτών, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο καλύτερο εδώ για την καλύτερη δυνατότητα σας για μπάτσο!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 3 “Fire Red”

Για να κλωτσήσει τα πράγματα μακριά, το Air Jordan 3 “Fire Red” φημολογείται ότι παίρνει μια αρκετά σημαντική επανέκδοση φέτος. Πρώτα εισήχθη το 1988, την τελευταία φορά που αυτή η συγκεκριμένη χρωματιστή ήταν η ρετρό ήταν πίσω το 2013, όταν προσφέρθηκε σε μια στιγμή. Με τραγανή λευκή δερμάτινη επένδυση, λεπτομέρειες σκούρου ελέφαντα εκτύπωσης, καθώς και εντυπωσιακή κόκκινη έμφαση κατά μήκος του αστραγάλου καθώς και με την μεσαία σόλα του αέρα, αυτό είναι μόνο ένα από αυτά τα Air Jordan 3s που κάθε σημαντικές ανάγκες ανάμειξης χρειάζεται στη συλλογή τους.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 4 “Στρατιωτικό Μπλε”

Η φήμη ότι το Air Jordan 4 “Military Blue” θα επιστρέψει έχει κάνει γύρους για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, ωστόσο οι πηγές μας μας λένε ότι σίγουρα θα πάρουν μια θριαμβευτική επιστροφή το 2022. Ένα χρωματιστό που δεν χρειάζεται εισαγωγή, αυτό έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1989, καθώς και γρήγορα κατέληξε να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα Air Jordan 4s στην Jordan Brand σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών ιστορία. Ενώ αυτά πήραν ρετρό το 2006 καθώς και το 2012, μας είπαν ότι η έκδοση του 2022 θα λειτουργήσει το σήμα OG “Nike” Heel και όχι το Jumpman.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 5 “Πράσινο φασόλι”

Λοιπόν, αυτό ήταν σίγουρα απροσδόκητο. Προφανώς θα μειωθεί ως μέρος της συλλογής Vintage της Jordan Brand Summertime 2022, φαίνεται ότι το Air Jordan 5 “Green Bean” από το 2006 θα επιστρέψει επίσης επίσης. Κρατώντας αυτό, η φήμη έχει ότι αυτό το Air Jordan 5 θα μετονομαστεί στην “κατσαρόλα” μετά το γεύμα που χρησιμοποίησε ο Deloris Jordan για να κάνει τον Michael μετά τα παιχνίδια μπάσκετ του. Αυτό φαίνεται αρκετά τυχαίο, γνωρίζουμε, ωστόσο θα δούμε τι θα συμβεί.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 7 “Citrus”

Ωστόσο, ένα ακόμη vintage από το 2006, το Air Jordan 7 “Citrus” θα επιστρέψει προφανώς το 2022 περίπου δεκαέξι χρόνια μετά την έναρξη του. Ενώ το στυλ του είναι αρκετά υποβαθμισμένο ιδιαίτερα όταν το συγκρίνετε με αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, όταν παίρνετε μια καλύτερη εμφάνιση, θα δείτε ότι υπάρχει πολύ περισσότερο από ό, τι ικανοποιεί το μάτι. Κατά μήκος της μαύρης σουέτ θα ανακαλύψετε την αντίθεση πορτοκαλί ραφή που παίρνει αμέσως το μάτι. Αυτό, σε συνδυασμό με φλογερούς κόκκινους τόνους στη γλώσσα καθώς και με τακούνια, καθώς και να έχετε έναν σίγουρο νικητή.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Air Jordan 7 “Raptors”

Και τελευταίο, όμως, το Air Jordan 7 “Raptors” επιστρέφει το 2022. Γιορτάζοντας ακριβώς τριάντα χρόνια επειδή αυτό το θρυλικό χρωματιστό έκανε το ντεμπούτο του, αυτό αρχικά ονομάστηκε “Dark Charcoal” πίσω την ημέρα. Κρατώντας αυτό το είπε, όταν ο Τορόντο Raptors πήγε στα πρωταθλήματα το 1995 μετονομάστηκε ως φόρο τιμής. Έγινε στην παλέτα χρωμάτων υπογραφής της ομάδας, αυτό είναι ένα πάνινο παπούτσι που κάθε σημαντικό sneakerhead χρειάζεται στο θησαυροφυλάκιο.

Αυτό δεν συνεπάγεται μια εξαντλητική λίστα, καθώς θα υπάρξουν ακόμη περισσότεροι περισσότεροι Nike Air Jordans που επιστρέφουν τους επόμενους δώδεκα μήνες, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για ό, τι απαιτείται να γνωρίζετε! Εάν δεν καταλαβαίνετε τι μέγεθος για να πάρετε για οποιοδήποτε είδος από αυτές τις σιλουέτες, τότε ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους χρήσιμους οδηγούς μεγέθους μας κάτω κάτω:

Air Jordan 1 οδηγός μεγέθους
Air Jordan 2 Guide Size
Air Jordan 3 Size Guide
Air Jordan 4 Size Guide
Air Jordan 5 Guide Size

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *