Ένα άλλο Nike Dunk Low αναδύεται με Paisley Patterns

Η ομάδα Nike Swoosh είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας των μοτίβων Paisley, όπως μπορούμε να δούμε από τις πρόσφατες προσφορές όπως το Nike AF1 Low “Bandana”. Και τώρα αναδύεται με την ίδια στολή με το Dunk Low “Paisley” που εμφανίστηκε σε μαύρες, μπλε και πράσινες επαναλήψεις, το Nike Dunk Low “White Paisley” είναι τελικά εδώ και έχουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο ζευγάρι.

Το Beaverton Sports Powerhouse έχει επικεντρωθεί στη χρήση μιας βάσης All-Canvas για αυτό το σύνολο αντί για δέρμα που έχουν πολλά ζευγάρια. Βλέπει μια λευκή κλίση για μια καθαρή εμφάνιση, αλλά διακόπτεται από έναν τόνο “γκρι ομίχλη” που σχηματίζει γραφικά Paisley από το τακούνι μέχρι τα δάχτυλα – ακόμη και καλύπτει τα toeboxes, τις γλώσσες και τα μάτια. Η επωνυμία Nike στις γλώσσες και τις επικαλύψεις τακουνιών συμμετέχουν επίσης στην ίδια σκιά.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Δίνοντας σε αυτούς τους εκπαιδευτές Nike μια περαιτέρω αντίθετη εμφάνιση είναι τα λογότυπα SWOOSH στις πλευρικές και μεσαίες πλευρές σε λευκά, κορδόνια και πλήρους μήκους μεσαία μονάδα κάτω από τα πόδια.

Θα προσθέσετε το Nike Dunk Low “White Paisley” στην περιστροφή σας φέτος; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένη στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για να μείνετε στο να γνωρίζετε όλες τις τελευταίες σταγόνες Nike. Σε σχετικές ειδήσεις, το Nike Dunk Low “Black” είναι ένα εκλεπτυσμένο καθημερινό βασικό.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *