Σάρωση του ίδιου με το σημερινό Nike Air Max 97

“Πιστοποιητικό πλαισίου, Memphis TN”

Το Nike Air Max 97 θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια που έχουν το Swoosh στα αρχεία τους. Απελευθερώνοντας vintage χρωματιστά σε ετήσια βάση, η διαφημιστική εκστρατεία δεν πεθαίνει ποτέ για αυτό το παπούτσι. Τώρα, έχουν προσθέσει μια παγωμένη σόλα καθώς και μια νέα λειτουργία που σας βοηθά να ξεχωρίζετε.

Με το φθινόπωρο παρασκευασμένο χρωματικό παλέτα, αυτό το παπούτσι έχει διακοσμηθεί με εύκαμπτο δέρμα καθώς και μαλακό nubuck για να του προσφέρει μια εξαιρετικά αίσθηση premium. Συνδέστε αυτό με τον συνδυασμό χρωμάτων καραμέλας, καθώς είναι αδύνατο να μην είναι όπως αυτό το πάνινο παπούτσι.

Αυτό που φέρνει αυτό το παπούτσι στη ζωή είναι όλες οι πρόσθετες λεπτομέρειες που δεν βλέπετε κανονικά σε ένα AM97. Η ημιδιαφανής μεσαία σόλα δείχνει έναν μεγάλο γραμμικό κώδικα, παρόμοιο με τις ετικέτες στα κιβώτια αποστολής της Nike. Αυτό υπονοεί μια φυσική εκδήλωση των ίδιων των κουτιών αποστολής.

Η γλώσσα διαθέτει επίσης μια ειδική λευκή και ασημένια ριγέ Tab Table καθώς και μια σφραγισμένη εσωτερική σόλα που δηλώνει “Πιστοποιητικό κουτιού, Memphis TN”. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι τώρα, ωστόσο, θα είμαστε copping.

Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *